fbpx

Ingredienser

— 500g røkt kjøtt (for eksempel pølse eller bacon)

— 1 medium kålhode, hakket

— 2 store poteter, terninger

— 2 gulrøtter, skivet

— 1 løk, hakket

— 3 hvitløksfedd, finhakket

— 2 laurbærblad

— 1 ts tørket timian

— 1,5 liter kjøttkraft eller vann

— Salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte:

1. Brun kjøttet i en stor gryte. Fjern og sett til side.

2. I samme gryte, sautér løk og hvitløk til de er myke. Tilsett gulrøtter og poteter, og stek videre i noen minutter.

3. Tilsett den hakkede kålen, laurbærblad, timian, og kjøttkraft/vann. Kok opp.

4. Legg kjøttet tilbake i gryten. La det småkoke til grønnsakene er møre.

5. Smak til med salt og pepper. Server varm.

We use cookies to give you the best experience.